Entrenament en femení

Entrenament en Femení és un programa d’entrenament físic holístic, únic i exclusiu per a la Dona.

Entrenament en Femení té com a objectiu cobrir les necessitats de la Dona en els seus entrenaments tenint en compte que el cos femení no és ni fisiològic ni biològicament igual al masculí.

Totes les Dones som diferents i sentim diferent, cada una de nosaltres som meravellosament úniques! Per tant, adaptem personalment l’entrenament a cada una… Però tot això entrenant en grups reduïts , compartint l’experiència i recolzant-nos les unes amb les altres…

  • Podràs sentir-te feliç al BALL! Riurem i a més suarem la cansalada!!!
  • Trobaràs l’equilibri i el control quan estiguis en HARMONIA
  • Però no et confonguis, també recuperaràs i milloraràs la teva condició física al FITDONA. Aquí cada dia serà un repte, serà dur, però satisfactori. Et sentiràs forta i valenta!
Fitdona section - Entrenament en Femení amb Silvia Wang

Entrenament Intervàlic d’Alta Intensitat pensat per millorar les funcions metabòliques. Movilitat articular, moviments funcionals, hipopressius i massatge miofascial. Fa el cos fort, àgil, resistent i capaç per a qualsevol repte que et proposis.

Harmonia section - Entrenament en Femení amb Silvia Wang

Entrenament del cos, la ment i l’ànima. Combinació de Ioga, exercicis correctius, pilates, hipopressius i relaxació. Un espai de calma, concentració i consciència per enfrontar el ritme del teu dia a dia.

Ball section - Entrenament en Femení amb Silvia Wang

Sessió estructurada en diferents estils de músiques i coreografiada amb una pedagogia senzilla. Si no has ballat mai … n’aprendràs! Si ja en saps… gaudiràs!